Konekeskus Mikola on metsä- ja puutarhakoneiden myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys, jonka toimipiste sijaitsee Raumalla, Kairakatu 13.

Tuoteperheemme kattaa metsä- ja puutarhakoneiden johtavat merkit varusteineen. Monipuolisesta valikoimastamme löydät lisäksi monta muuta korkealaatuista työvälinettä ja konetta leikkaamiseen, katkaisemiseen tai muuten vain mukavaan siirtymiseen paikasta toiseen.

Olemme poimineet sinulle liikkeisiimme parhaat tuotteet kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Ja mikä parasta, kun laitteesi on huollon tarpeessa, voit kääntyä meidän puoleemme!

Asiakkainamme on muiden muassa metsä- ja kiinteistöalan ammattilaisia ja siksi luotamme Husqvarnan laatuun. Olemme valtuutettu Husqvarna-, Jonsered-, Klippo-, Partner-, McCulloch- ja Gardena-huoltoliike. Faxes-hydraulihalkojamme on valmistettu Ruotsissa. Amerikkalaiset Can-Am-mönkijät ovat alan ehdotonta ykköslaatua.

Olemme Honda perämoottoreiden myyjä ja huoltoliike Rauman talousalueella. Edustamme myös Terhi veneitä.

Segway Navimow robottiruohonleikkurit virtuaalisilla rajoilla on uutuustuote, joka yllättää ominaisuuksillaan ja edullisella hinnalla.

Meiltä löydät myös Echo moottorisahat ja muut puutarhakoneet, kuten myös MTD ja Cub Cadet puutarhakoneet. Lisäksi valikoimistamme löytyy Scheppach sähkö- ja työkoneet.

Cramer akkukoneet puutarhan hoitoon ovat uusi ekologinen ratkaisu! Tervetuloa tutustumaan!

Luota sinäkin laatuun. Huippumerkit kestävät vuosia ja hyvän tuotteen ikää pidennät säännöllisellä perushuollolla.

 

Tuotevalikoimamme