Konekeskus Mikola on metsä- ja puutarhakoneiden myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Kairakatu 13:sta ja Eurassa, Satakunnankatu 23.

Tuoteperheemme kattaa metsä- ja puutarhakoneiden johtavat merkit varusteineen. Monipuolisesta valikoimastamme löydät lisäksi monta muuta korkealaatuista työvälinettä ja konetta leikkaamiseen, katkaisemiseen tai muuten vain mukavaan siirtymiseen paikasta toiseen.

Olemme poimineet sinulle liikkeisiimme parhaat tuotteet kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Ja mikä parasta, kun laitteesi on huollon tarpeessa, voit kääntyä meidän puoleemme!

Asiakkainamme on muiden muassa metsä- ja kiinteistöalan ammattilaisia ja siksi luotamme Husqvarnan laatuun. Olemme valtuutettu Husqvarna-, Jonsered-, Klippo-, Partner-, McCulloch- ja Gardena-huoltoliike. Faxes-hydraulihalkojamme on valmistettu Ruotsissa. Amerikkalaiset Can-Am-mönkijät ovat alan ehdotonta ykköslaatua.

Meiltä löydät myös Echo moottorisahat ja muut puutarhakoneet, kuten myös MTD ja Cub Cadet puutarhakoneet. Lisäksi valikoimistamme löytyy Scheppach sähkö- ja työkoneet.

Cramer akkukoneet puutarhan hoitoon ovat uusi ekologinen ratkaisu! Tervetuloa tutustumaan!

Luota sinäkin laatuun. Huippumerkit kestävät vuosia ja hyvän tuotteen ikää pidennät säännöllisellä perushuollolla.

 

Tuotevalikoimamme

  • Echo sahat, MTD ja Cub Cadet puutarhakoneet