Konekeskus Mikolassa huollamme kaikki pienkonemerkit, joihin saamme tilattua tarvittavat varaosat.

Olemme useiden tunnettujen merkkien takuuhuoltoliike, joka takaa asiakkaillemme turvallisen omistamisen ja käytön, koska jälkimarkkinointi on kunnossa niin takuuaikana kuin sen jälkeenkin.

Maahantuojat edellyttävät monipuolisten koulutustasojen läpi käymisen ja sähköisten järjestelmien hallinnan, koska monet laitteet edellyttävät jo tietokoneiden käytön koneiden korjauksissa ja ohjelmapäivityksissä. Näiden  maahantuojien ohjelmaversiot ovat vain valtuutetuilla maahantuojien hyväksymillä huoltoliikkeillä.

Nyt haemme Euran liikkeeseen kesätyön tekijää, joka omaa hyvät sosiaaliset taidot paineen alaisessakin työskentelyssä. Ensisijaisesti haemme huoltomiestä, joka tuntee pienkoneet ja on huoltanut niitä aiemminkin. Hän osallistuu myös myyntiin ruuhka-aikoina ja robottileikkureiden asennukseen, johon aina koulutamme kaikki työntekijämme. Työ edellyttää hyvät ATK-taidot, englannin kielen osaamisen, hahmotustaidon katsottaessa eri koneiden osakuvia eri järjestelmistä, jotta löytää oikeat osat. Oma-aloitteisuus on tärkeä piirre, ripeyden ja huolellisuuden lisäksi.

Jos olet kiinnostunut kehittyvästä pienkonealasta ja täytät edellä esitetyt kriteerit, laita tietoja työhistoriastasi ja itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: leo.mikola@konekeskusmikola.fi

Otamme yhteyttä hakuprosessin jälkeen, kun olemme valinneet haastateltavat henkilöt.

Huoltomme sijaitsee Raumalla ja Eurassa myymälöidemme yhteydessä.

 Can Am mönkijöiden myynti ja takuuhuolto on vain Rauman toimipisteessämme, mahdollisuuksien mukaan huollamme muitakin mönkijöitä Raumalla ja Eurassa.

Nosturin avulla huoltomekaanikot pystyvät tekemään koneiden huollot ergonomisesti ja tehokkaasti!

huolto-1

Huollossamme on valitettavasti välillä ruuhkaakin, mutta toimimme niin nopeasti kuin pystymme!

Huoltomme käytössä nosturi, jolla mönkijöiden ja ajoleikkureiden huollot onnistuvat kätevästi!