Metsänraivaussahat
Husqvarnan raivaussahat on tehty monipuoliseen ja vaativaan ulkokäyttöön. Yhteistä näille koneille on se, että ne helpottavat käyttäjän työtä ja tekevät erinomaista jälkeä. Tehokkaat ja kevyet koneet ovat helposti hallittavia ja taloudellisia.

Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen yläharvennukseen tehty raivaussaha. Moottori on sijoitettu miellyttäviin valjaisiin käyttäjän selkäpuolelle, ja rakenteen ansiosta kokonaispaino jakautuu tasaisesti. Mukavuuden ja keveyden aikaansaamiseksi leikkuulaite on joustavan kannattimen varassa. Työskentely on helppoa ja tarkkaa. Kääntyvällä leikkuuvarustuksella voidaan leikata sekä pysty- että vaakasuunnassa ja karsia jopa kolmen metrin korkeudessa kasvavia oksia.  1040.00 €

Husqvarna 535FBx reppuraivuri
34.6 cm³, 1.6 kW, 12.4 kg

Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen yläharvennukseen tehty raivaussaha. Moottori on sijoitettu miellyttäviin valjaisiin käyttäjän selkäpuolelle, ja rakenteen ansiosta kokonaispaino jakautuu tasaisesti. Mukavuuden ja keveyden aikaansaamiseksi leikkuulaite on joustavan kannattimen varassa. Työskentely on helppoa ja tarkkaa. Kääntyvällä leikkuuvarustuksella voidaan leikata sekä pysty- että vaakasuunnassa ja karsia jopa kolmen metrin korkeudessa kasvavia oksia. ovh.1040.00 €

Asiakkaamme

Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisistä kuin ammattiasiakkaistakin.

Olemme palvelleet 28 vuoden aikana kymmeniä tuhansia asiakkaitamme iloisella otteella ja parhaan kykymme mukaan.

Tämän vuoksi olemme saaneet Konekeskus Mikolasta luotua brändin, johon voi luottaa.

Suuri kiitos siitä kuuluu teille, hyvät asiakkaat, teitä on ilo palvella!

Tehtävämme

Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluja, joita asiakkaamme tarvitsevat.

Tuote valikoimamme on vuosien aikana muuntautunut tarpeiden mukaan.

Samoin huoltomme on laajentunut ja onkin saavuttanut vankan asiakaskunnan ammattitaitoisen huoltotiimimme ansiosta.

Palvelemme ammattitaidolla

On kysymys uusista tuotteista, varaosista tai huollon tarpeesta, autamme sinua parhaan kykymme mukaan.

Husqvarna 545FX Husqvarna 545FX 

45.7 cm³, 2.2 kW, 8.1 kg
Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Helposti käynnistyvä X-TORQ®-moottori kiihtyy nopeasti, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on pienipäästöinen. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.
ovh. 915.00 €

Husqvarna 545FXT Husqvarna 545FXT, lämpökahvat. 

45.7 cm³, 2.2 kW, 8.3 kg
Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Lämpökahvat parantavat työmukavuutta kylmissä ja kosteissa oloissa. Helposti käynnistyvä X-TORQ®-moottori kiihtyy nopeasti, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on pienipäästöinen. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.
ovh. 995.00 €

Husqvarna 555FX

Husqvarna 555FX 

53.3 cm³, 2.8 kW, 8.9 kg
Husqvarna 555FX on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin kehitetty raivaussaha. X-Torq®-moottori takaa riittävästi tehoa, kiihtyy nopeasti ja kuluttaa vähän polttoainetta. Lyhyt runkoputki ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. LowVib® minimoi tärinät. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.
ovh. 1050.00 €

Husqvarna 555FX

Husqvarna 555FXT, lämpökahvat. 

53.3 cm³, 2.8 kW, 9.1 kg
Husqvarna 555FX on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin kehitetty raivaussaha. X-Torq®-moottori takaa riittävästi tehoa, kiihtyy nopeasti ja kuluttaa vähän polttoainetta. Lyhyt runkoputki ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. LowVib® minimoi tärinät. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.
ovh. 1150.00 €

Usein kysyttyä